VINDUER OG DØRE

Udskiftning af vinduer kan ofte være en særdeles god investering, som kan spare dig for rigtig mange penge på varmekontoen. Samtidig er udskiftning af vinduer også rigtig godt for miljøet, da et lavere varmeforbrug betyder, at der bliver ledt mindre CO2 ud i atmosfæren.

En rigtig stor del af din boligs overfladeareal er dækket af vinduer. Derfor vil dårlige vinduer, med lav isoleringsevne, typisk gøre din varmeregning langt højere end den kunne være med nye, gode energivinduer. Eksempelvis kan udskiftning af vinduer, til A-mærkede energiruder give en gennemsnitlig årlig besparelse på varmeregningen på 4177 kr. i et hus på 150 m2 fra 1970, såfremt der anvendes fjernvarme. Fyres der med olie, vil den gennemsnitlige årlige besparelse være på hele 7721 kr i det samme regnestykke. På bare 20 år har man i eksemplerne sparet henholdsvis ca. 83.000 kr. og godt 154.000 kr., og samtidig har man fået flotte nye vinduer, der er yderst funktionelle og er en fryd for øjet. Mange har den opfattelse, at der er et enormt stykke arbejde forbundet med udskiftning af vinduer, men sådan behøver det imidlertid slet ikke at være.

3XM Byg ApS kan klare udskiftningen af dine vinduer fra første idé til det færdige resultat. Vi hjælper dig gerne igennem hele processen med både opmåling, valg og bestilling af de rette vinduer og døre til din bolig, og når vi har demonteret dine gamle vinduer og monteret de nye, rydder vi selvfølgelig op og sørger for bortskaffelsen af dine gamle vinduer.

3XM Byg ApS benytter bla. følgende danske vindues-producenter, Bøjsø Døre & Vinduer, Rationel, samt Outrup vinduer & Døre ved udskiftning af vinduer, da de leverer en sublim kvalitet, som vi kan stå inde for. Du er dermed sikret, at dine nye vinduer og døre er i den bedste kvalitet og har den flotteste finish. vi levere selvfølgelig også vinduer fra andre producenter

Tidsramme

Mange tror fejlagtigt at udskiftning af vinduer er noget som tager flere uger eller måneder!

Hos 3XM Byg ApS skifter vi rigtig mange vinduer, og det betyder, at vi har rutinen. Derfor tager det ofte ikke mere end 3 dage at skifte vinduer på et almindeligt hus – og 5 dage, hvis du har et meget stort hus med mange vinduer!

Kontakt os for et uforpligtende tilbud