Hvem er vi så?

Tømrer & Snedker firmaet 3XM Byg ApS er et kvalitetsbevidst byggefirma med store kompetencer inden for fag- og hovedentrepriser samt traditionelt tømrer- og snedkerarbejde.

Vi tilbyder alle former for opgaveløsninger fra mindre reparationer til hovedentrepriser i både den private og offentlige sektor. Vi udfører alle opgaver – store som små. Med mere end 15 års erfaring inden for branchen, har vi den fornødne viden og kompetence til at realisere dine byggeprojekter. Vi holder vores aftaler og med en tømrermester med jyske rødder, er du sikker på et effektivt arbejde samt ærlighed og lige ud af posen rådgivning.

Enhver investering, der skal skabe glæde i mange år, skal gerne basere sig på et solidt fundament. Derfor rådgiver vi dig grundigt og har god tid til at få afstemt forventninger, ønsker og krav i den forberedende fase. Med 3XM Byg ApS får du en sparringspartner, der tager dig med i byggeprocessen og giver dig relevante informationer.

KVALITET, ANSVARLIGHED OG ÆRLIGHED

Kvalitet, ansvarlighed og ærlighed er vores hovedfokus. Vi bruger udelukkende de bedste materialer og holder os konstant opdaterede omkring de nyeste teknikker og værktøjer. Vi har et fantastisk samarbejde med vores underleverandører inden for både VVS, EL og malerfaget, og vi er derfor i stand til at udføre alle håndværksmæssige opgaver.

DIALOG OG KOMMUNIKATION I BYGGEPROCESSEN ER VIGTIGT

For os er dialog med vores kunder et meget vigtigt aspekt og vi opdaterer derfor altid vores kunder løbende under hele byggeprocessen. 

Dette fører til en tilfredsstillende proces og et endeligt resultat helt i tråd med kundens oprindelige ønske. Vi glæder os til at høre mere om dit byggeprojekt, og kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud.

4 ud af 5 på Facebook
​Vores kunder elsker os!

Dygtige og kompetente håndværkere

- Birte Storgaard

5 stjerner er fuldt fortjent

​- Tage Bruun

Er du blevet nysgerrig på at se mere af vores arbejde? 

Eller ønsker du måske et uforpligtende tilbud?

Skal vi også hjælpe dig?

Med flere års erfaring kan vi tilbyde effektive og langtidsholdbare løsninger, som I kan glæde jer over både nu og mange år frem.


Det er vores målsætning altid at leve op til den høje standard, som vi har været kendt for siden etableringen. Ønsker I at høre mere om, hvad vi kan tilbyde, er I altid velkomne til at kontakte os.

3XM Byg samarbejder med murere, malere og VVS’ere, som har samme høje krav til god service og kvalitet. Vi varetager hovedentrepriser, fagentrepriser
så du kun skal have én kontaktperson på dit byggeprojekt.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

Indhent et tilbud via formularen ​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vidste du at vi er medlem af: ​

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

3xm Byg ApS

Hammerholmen 39 N, st.
2650 Hvidovre

CVR: 34476780

Kontaktoplysninger

Telefon: 41 82 95 85

E-mail: mm@3xmbyg.dk

Kontor: bogholderi@3xmbyg.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

logo-white

​3XM Byg er et tømrerfirma fra Hvidovre, som rådgiver og udfører byggeprojekter for private og virksomheder.

Vurderet 4/5 stjerner baseret på mere end 5 anmeldelser på Facebook.