Privat

Vi har mange års erfaring med totalentrepriser og har et godt samarbejde med kompetente håndværkere.
Derfor kan vi varetage en optimal løsning på helt nye- eller ombygningsprojekter.
Vi har stor fokus på at skulle kunne løfte enhver opgave – stor som lille. Derfor varetager vi næsten alle entrepriseformer.

Hovedentreprise

En byggesag med et vist omfang, egner sig oftest til en hovedentreprise, som eksempelvis nybyggeri, villabyggeri, ombygning, tilbygning, bad, køkken og tagrenovering.

Fordelen ved hovedentreprise er, at du kun har én kontaktperson, og vi står for kommunikationen med tømrere, murere, elektrikere, blikkenslagere, tagfolk og leverandører – Det sparer en bygherre for meget praktisk arbejde og planlægning. Samtidig styrer vi koordineringen af projektet fra start til slut, og sørger for at vi når godt i mål med jeres byggeprojekt.

Fagentreprise

Vores største område er indenfor denne type entreprise, hvor vi udfører arbejde der omhandler vores egen branche. De fleste af disse opgaver bliver udført som tilbudsarbejde.

Medbyg

Hvis I har et byggeprojekt, hvor I gerne selv vil deltage, hvad enten der skal bygges et nyt hus, renoveres en 1. sal eller lægges et nyt tag, finder vi i fællesskab ud af, hvilke opgaver i evt. selv vil påtage jer. Kort sagt, vi har overblikket og ansvaret for hele projektet.

I er velkomne til at kontakte os, så kommer vi gerne og tager en snak om jeres ønsker og mulighederne, og kan efterfølgende give et tilbud på opgaven, hvis det ønskes.

Vi ved, at det betyder meget for vores kunder at...

  • aftaler bliver overholdt
  • byggeprojektet er færdigt til tiden
  • prisen er god
  • der er en god kommunikation og en høflig service 
  • der er god og kompetent rådgivningen
  • fokus på langsigtede løsninger af høj kvalitet
  • og sidst men ikke mindst at der er ryddet op, når håndværkeren forlader boligen.