Erhverv

3XM Byg ApS udfører bla. hoved samt fagentrepriser for mange erhvervskunder og totalentreprenører. Herunder tag arbejder, vinduesudskiftning og reperation m.m. samt alm. tømrer/ snedker arbejder.

3XM Byg ApS tilbyder vedligeholdelse for blandt andet andelsbolig- og ejerforeninger samt udlejningsejendomme.

Fra A til Z

Vi har erfaring inden for et bredt område og kan håndtere alt fra små reparations opgaver og vedligehold eller udskiftning af bla. vinduer og døre til vandskader og skimmelsvamp. Vi står også gerne for renovering af flyttelejligheder.

Gennem tiden har vi haft forskellige faste vedligeholdelsesaftaler med boligforeninger, hvor vi skræddersyr en løsning, som matcher behovet i netop jeres forening.

Med en fast aftale, er I altid sikre på, at der bliver taget hurtigt hånd om problemet af professionelle fagfolk, så I sikrer jer, at eventuelle småskader ikke udvikler sig til større problemer.

Vi tilbyder naturligvis også vores ekspertise, selvom I ikke ønsker en fast aftale.

Høj Standard

Med flere års erfaring kan vi tilbyde effektive og langtidsholdbare løsninger, som I kan glæde jer over både nu og mange år frem.
Det er vores målsætning altid at leve op til den høje standard, som vi har været kendt for siden etableringen. Ønsker I at høre mere om, hvad vi kan tilbyde, er I altid velkomne til at kontakte os.

3XM Byg samarbejder med murere, malere og VVS’ere, som har samme høje krav til god service og kvalitet. Vi varetager hovedentrepriser, fagentrepriser
så du kun skal have én kontaktperson på dit byggeprojekt.