Profil

Tømrer & Snedker firmaet 3XM Byg ApS er et kvalitetsbevidst byggefirma med store kompetencer inden for fag- og hovedentrepriser samt traditionelt tømrer- og snedkerarbejde. Vi tilbyder alle former for opgaveløsninger fra mindre reparationer til hovedentrepriser i både den private og offentlige sektor. Vi udfører alle opgaver – store som små. Med mere end 15 års erfaring inden for branchen, har vi den fornødne viden og kompetence til at realisere dine byggeprojekter. Vi holder vores aftaler og med en tømrermester med jyske rødder, er du sikker på et effektivt arbejde samt ærlighed og lige ud af posen rådgivning.

Enhver investering, der skal skabe glæde i mange år, skal gerne basere sig på et solidt fundament. Derfor rådgiver vi dig grundigt og har god tid til at få afstemt forventninger, ønsker og krav i den forberedende fase. Med 3XM Byg ApS får du en sparringspartner, der tager dig med i byggeprocessen og giver dig relevante informationer.

Kvalitet, ansvarlighed og ærlighed

Kvalitet, ansvarlighed og ærlighed er vores hovedfokus. Vi bruger udelukkende de bedste materialer og holder os konstant opdaterede omkring de nyeste teknikker og værktøjer. Vi har et fantastisk samarbejde med vores underleverandører inden for både VVS, EL og malerfaget, og vi er derfor i stand til at udføre alle håndværksmæssige opgaver.

Dialog og kommunikation i byggeprocessen er vigtigt

For os er dialog med vores kunder et meget vigtigt aspekt og vi opdaterer derfor altid vores kunder løbende under hele byggeprocessen. Dette fører til en tilfredsstillende proces og et endeligt resultat helt i tråd med kundens oprindelige ønske.

Vi glæder os til at høre mere om dit byggeprojekt, og kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud.